Кошмарът на Дони ван де Беек за Манчестър Юнайтед почти

...
Кошмарът на Дони ван де Беек за Манчестър Юнайтед почти
Коментари Харесай

Дони ван де Беек е казал да си опакова куфарите, мнението на агента и прощалното съобщение до Манчестър Юнайтед

Кошмарът на Дони ван де Беек за Манчестър Юнайтед съвсем завърши, защото той чака удостоверение за прекосяването си в Жирона.

27-годишният холандец трябваше да се задоволи с най-малките второстепенни функции през последните четири години, като направи единствено 35 мача във Висшата лига за Червените дяволи, откогато дойде в клуба за £35 милиона през 2020 година Тогава - 12 месеца след присъединяване си в епичния полуфинал на Аякс в Шампионската лига - той беше един от най-обещаващите млади полузащитници на континента.

Но мизерният му престой в северозапада, който можеше да даже не може да бъде избавен, когато някогашният началник Ерик загар Хаг влезе в борбата преди две години, съвсем го хвърли в неопределеност. Въпреки това Ван де Беек сподели единствено благи думи за клуба в прочувствено известие за разлъка в обществените медии.

„ Скъпо семейство Манчестър Юнайтед “, написа той в Instagram. „ Днес е паметен ден, защото приключението ми в клуба завършва. Искам да благодаря на всички ви за подкре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР