Кошмар: Отвлечен, изнасилен и пребит За случай на изключително агресивно

...
Кошмар: Отвлечен, изнасилен и пребит За случай на изключително агресивно
Коментари Харесай

Кошмар след интернет любов: Мъж от Бургас отвлечен, изнасилен и пребит

Кошмар: Отвлечен, изнасилен и пребит За случай на извънредно нападателно похищение на тридесетгодишен мъж от Бургас, заяви Окръжна прокуратура. Той претърпял кошмара след запознанство и обич по интернет с наркоманка от Сливен. Дияна Куртева, на същата възраст, го примамила в града по време на неговата лятна отмора в България.

На 10 септември пострадалият подал сигнал в полицията в Бургас, че бил похитен в града, държан срещу волята си в неизвестно място, където бил пребит грубо. По случая незабавно започала работа и не след дълго станало ясно, че той лъже и укрива обстоятелства и условия. Апелативният прокурор Любомир Петров обясни детайлностите:

„ Тридесетгодишният бургазлия при започване на тази година се срещнал с 30- годишната Дияна. Контактували. Той е водач на ТИР в Германия. В края на август се срещнали в Бургас. Преди това той няколко пъти й е превеждал пари. Тук също похарчили доста огромна сума, към 2 000 лв., по магазини и заведения за хранене и на 8- ми, в петък вечерта, отишъл при нея, в Сливен. В къща, която тя му показала “

В къщата в сливенския квартал Комлука влюбеният мъж се скарал грубо с Дияна Куртева във връзка, който към момента не е конкретизиран. В разгара на разногласието в стаята влезнали двама мъже с маски, които го съборили на земята, вързали го със свински опашки и почнали да го бият с ритници и юмруци. Единият е Станислав Стоянов, на 32 години от Сливен, престъпно проявен, арестуван дружно с дамата. Тя е наркоманка, записана в полицията. Показала е изключително свирепост при багра:

„ Буквално няма крепко място по тялото. С него са осъществявани и полови извращения. Няма да кажем какви са, поради опазване на неговото достолепие. Заплашван е за рязане на пръсти с лозарска ножица и с набиване на прът. Взели са му двете банкови карти, принудили го да им каже кодовете и се пробвали с онлайн банкиране да преведат пари от негови сметки в тяхна. Не съумели. Накрая взели двете карти, двата му мобилни телефона и сумата от 200 лв., която била у него. Сложили му маска, сложили го в багажника на неговия автомобил, извели го отвън Сливен, в местността „ Карандила “ и му споделили да изчака известно време, до момента в който се отдалечат. Той се върнал в Бургас и подал този сигнал. “

Престъплението е разкрито за по-малко от 72 часа от криминалистите в Сливен и Бургас. Арестуван е трети мъж, на 24 години, от Сливен, за който към този момент от прокуратурата отхвърлиха информация. Най-общо за него се знае, че е съпричастен с къщата, в която похитителите изтезавали жертвата. Прокурор Петров прикани жертвите на принуждение да не лъжат проверяващите:

„ Казал е, че бил похитен в Бургас. А той напълно непринудено е отишъл в Сливен и влезнал в къщата, където са станали тези дейности. Противозаконното отнемане от независимост доста наподобява на похищение, като знаем и какви са следствията в тази ситуация – маски, „ свински опашки “, ножици и по този начин нататък. Но, не е бил похитен в Бургас, а самичък е влезнал в този апартамент в Сливен. Очевидно е, че те са го чакали и е била готова работа. “

Пострадалият бургазлия показвал богатство и не пестил пари за дамата, с която се срещнал по интернет. Неговото име е в загадка по обясними аргументи. Насилниците не са от малцинствата, беше конкретизирано на конференцията.
 
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР