Кошлуков е зависим човек. Той има фалшив документ за стаж.

...
Кошлуков е зависим човек. Той има фалшив документ за стаж.
Коментари Харесай

Сашо Диков влиза в битката за шеф на БНТ

Кошлуков е подвластен човек. Той има подправен документ за стаж. Никой не желае да проверява. Така и продължава, по този начин и ще остане. Това разяснява пред „ Евроком “ журналистът и водещ Сашо Диков.

Той разгласи, че влиза в борба за общоприет шеф на Българска национална телевизия. „ Ще вземам участие по същата причина, по която участвах и предния път. Това мое присъединяване ще бъде тест за новата власт “, уточни той.„ Ето - стоя аз против Камен Воденичаров. Да забележим - кой какво е направил. И този избор ще бъде тест за новата власт. Този избор ще бъде едно от най-ярките доказателства - желаят ли да трансформират нещо или не “, съобщи Диков.

По думите му Българска национална телевизия може да стане най-големият решителен фактор за продобиване на всяка партия, която има хрумвания за положителното на България. „ Профукват се десетки милиони в Българска национална телевизия за излъчвания, които никой не гледа “, разяснява Диков.

Той съобщи, че няма да търси поддръжка от никого. „ Но би трябвало всеки един от депутатите на новата смяна да ме поддържа “, уточни още журналистът.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР