Косенето на тревните площи в Плевен, което се извършва от

...
Косенето на тревните площи в Плевен, което се извършва от
Коментари Харесай

Напредва косенето на тревните площи в Плевен

Косенето на тревните площи в Плевен, което се прави от служащи на общинското сдружение „ Паркстрой “ ЕООД, напредва. Днес е завършило косенето на площите към детските площадки до блокове 69, 72, 56, 5, сред 7 и 8 блок и до бл. „ Тотлебен “ в жк „ Сторгозия “, обработени са прилежащите площи по трасетата на тролейбусните линии 3 и 7.
Дейностите започнаха в първата десетдневка на м. април и досега са окосени тревните площи към всички детски площадки в жк „ Воден “, разграничителните линии по бул. „ Хр. Ботев “ и прилежащите площи, в това число източно от него, по ул. „ Гренадирска “ – прилежащите площи, към блокове „ Юни “, „ Юли “, в централна градска част – към спортната площадка на ул. „ Даскал Димо “, към ресторант „ Централ “ и Кардиологичния медицински център, блоковете „ Юпитер “ и „ Бреза “, по ул. „ Н. Рилски “. Окосени са тревните площи и в центъра на града, в Градската градина, в жк „ Кайлъка “, в това число ул. „ Райски ъгъл “.
 Община Плевен дава ръкавици и чували на искащите да почистят към домовете си Община Плевен дава ръкавици и чували на искащите да почистят към домовете си
Община Плевен обезпечава гратис ръкавици и чували за боклуци на всички, които желаят да почистят междублоковите и публичните елементарен...
От на следващия ден „ Паркстрой “ ЕООД продължава с косене в парк „ Кайлъка “, следва такова да се извърши в жк „ Дружба “ и Девети квартал, в това число и в парк „ Скобелев “. Всяка година в помощ на косачите от общинското сдружение Община Плевен назначава още няколко такива на цивилен контракт.
Метене и уборка се вършат в целия град по авансово направен график, такива се правят и в стопанисваната от Община Плевен част от територията на парк „ Кайлъка “. Заради неприятните метеорологични условия краткотрайно е прекратено боядисването на оградите на детските площадки и оборудванията, както и ремонтирането на пейки.  
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР