Косата и гримът са запазената марка на всяка дама. Именно

...
Косата и гримът са запазената марка на всяка дама. Именно
Коментари Харесай

Тенденции при грима и прическите през 2023 година: Обратно към диското

Косата и гримът са запазената марка на всяка дама. Именно по тази причина е значимо да бъдем с хубава прическа и да сме в крайник с трендовете.
Прочетете още
Редица интернационалните фризьори направиха лист с най-актуалните прически, които ще бъдат на мода през 2023 година. Те проучиха външния тип на моделите, които участваха в шоутата в границите на седмицата на модата в Ню Йорк.

Оказа се, че съвременни ще станат косите, боядисани в пастелни нюанси, както и корените, боядисани в ярки цветове, и прическите с резултат на така наречен „ мокра коса “. Актуални ще бъдат и разпуснатите коси с нехаен тип. Освен това, коафьорите предлагат да не подценяваме прическите вид кефал и обемните коси в стила на 80-те години.



Тенденциите при грима през 2023 година също ни връщат обратно във времето.

Модата при ружа за идната година ни придвижва в 70-те, тъй като се завръща така наречен “blush draping ”. Той съставлява слагане на продукта от скулите до слепоочията в С-образна форма за основаването на лифтинг резултат на лицето.

Както при косите, по този начин и в грима на мода ще бъде мокрият резултат. Завръщат се и неоновите нюанси, по-често употребявани в зоната на очите, под формата на очна линия. На мода ще бъдат пастелните цветове, а своето завръщане ще създадат и диско веждите. Трендът за устните ще бъдат цветовете в кафеникавата гама, както и олиото за устни.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР