Косата е истинско богатство за всяка жена. Но много често

...
Косата е истинско богатство за всяка жена. Но много често
Коментари Харесай

Прически, които състаряват жените след 40-годишна възраст

Косата е същинско благосъстояние за всяка жена. Но доста постоянно погрешно определеният жанр на косата скапва стилната ви страна, или прибавя десетки години, които безусловно не отиват.

Просто изтрийте от вашия „ репертоар “ прическата, която ви състарява! Стилистите предлагат да изберете прическа, която да се основава освен на формата на лицето и размера на косата, само че и на възрастта.

Подготвили сме образци за 7 несполучливи прически, които вършат дамите по-възрастни.

Ако сте надалеч над 30, от дългата коса, изключително в композиция с централната част, е по-добре да се откажете.

Такава стилизация образува триъгълник, а лицето ви като че ли тече.

Дългата, спусната косата прави дамите по-големи и акцентира всички недостатъци на лицето. Но в случай че не желаете да се разделите с дългата коса, можете да си извършите прическа на етажи.

Също по този начин е от изгода асиметрията в композиция със съкращаване малко под ключицата.

Гладка, пенирана коса

Можете да си позволите тази прическа в три случая: в случай че имате съвършена кожа и лице без недостатъци, балерина сте, или сте на 10 години. В други случаи такава прическа концентрира вниманието върху всяка линия, на всяко незабележимо леке, като че ли акцентира лицето ви. И косата наподобява доста по-къса, в сравнение с е.

За да не наподобявате на жена от времето на революцията, ви предлагаме, да разрошите малко косата си. Или направете обемна прическа, която образно прави лицето по-слабо и по-младо.

Хваната откъм гърба коса всички разновидности

Чист кок, където явно не всеки косъм е на място, няма да ви направи да изглеждате по-млади. За да се спасите от обстановката, може да сложите ослепителен аксесоар или няколко свободни кичура, кокетно оставени отстрани.

Опашки и плитки

Ако сте над 35, тогава е по-добре да избягвате плитки и конски опашки. Такива прически са идеални за възпитаници, а по-възрастните дами с опашка вършат усещане, че те съзнателно се вършат на по-млади и не наподобяват доста хубави.

Твърде къса прическа

Такава прическа отваря врата и челото. Късите прически не дават опция да се поправя овалното лице, а в действителност с течение на времето, всяка жена губи от това.

Твърде къдрави

Твърде сериозният метод към основаването на къдрици освен натъртва на възрастта, само че и прибавя години! Изберете естествени талази, омекотени черти на лицето, които отиват съвсем на всички.

Тийнейджърска прическа

Ако една жена на 45 години е решила да има плитка, две плитки, бръснато слепоочие, или боядисва косата си зелена, само че не трансформира дрешника си, това ще наподобява като обезверен опит да удължи младостта, която да прикрие несполучливо възрастта си. Невъзможно е да комбинирате блузата на баба и съвременна прическа и да изглеждате стилно в това време.

РЕДАКЦИОНЕН СЪВЕТ

Говорейки за това, какви прически са подобаващи, не забравяйте за цвета на косата. Тъмният цвят на косата, изключително наситеното черно, доста усилва възрастта на дамата. Въпреки че освен тъмната коса състарява. При русокоските, оттенъкът на косата им се слива с тона на кожата на лицето им и може също да изглеждате по-възрастни от годините си. За сивите влакна в косата не споделяме нищо.

Всеки от нас е неповторим и в никакъв случай не трябва да го забравяме. И безусловно не е належащо да прилагате горните точки непременно и всяка жена. Има хора, на които им отиват дълги пуснати коси и на 45 години, и наподобяват красиви и хармонични, при изискване че им отива на структурата на косата и кожата, а някои са с доста къса коса. Всичко е самостоятелно!

Ако обаче не желаете да изглеждате по-възрастни от вашите години, анализирайте вашето изображение и помислете, дали косата ви не скапва външния ви тип и прибавя години.

Желая ви, да живеете в естетика със себе си, да бъдете щастливи и да донесете светлина и хубост на света!

Харесва ли ви публикацията? Покажете на своите другари тази информация: ще бъде нещо, което да обсъдите, няма подозрение!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР