Корупцията може да бъде преборена с шут на стълбата, на

...
Корупцията може да бъде преборена с шут на стълбата, на
Коментари Харесай

Светослав Витков: Досега загрявах!

Корупцията може да бъде преборена с шут на стълбата, на която са качилите се на висшите етажи, безапелационен е водачът на Политическа партия Глас Народен

Г-н Витков, множеството гласоподаватели, които гласоподават, се стопират на партия, която съгласно социолозите има шансове да влезе в Народното събрание. Вие обаче заявихте, че не желаете да влизате. Каква е задачата на Политическа партия Глас Народен за изборите в неделя?

Целта на " Глас Народен " не е заветният парламент. Това е задачата на тези, които не желаят да трансформират крадливия модел на ръководство, а търсят осребряване на позициите си.

Нашата цел е да накараме повече българи да бъдат политически дейни и да гласоподават, тъй като това е единственият кротичък метод да се промени моделът. Над 60 % са негласуващите и оставят гласа си на партиите на модела.

Политическа начетеност, памет и интензивност!

В Народното събрание и с 10% не можеш да промениш нищо, тъй като взаимната обязаност сред партиите на модела " преход " е доста по-дълбока, в сравнение с се вижда.

Излезте и гласувайте, и дръжте виновни тези, за които сте дали гласа си, а в случай че се окажат мекерета... значи не избирате с главата си, а разчитате на медии и социолози!

Не забравяйте, че на тях им се заплаща!

Защо е добре хората да гласоподават за дребните партии?

За да пораснат! Политикономическите стратези постановат мантрата: " Не гласувай за дребни партии! Те нямат късмет! " А като не гласувате за тях, по какъв начин да имат късмет? Що за нелепост?! Просто би трябвало неизменност! Налага се да гласувате за дребна партия не един път, а колкото пъти е належащо и във времето ще порасне.

Не инцидентно " Глас Народен " не бе позволена да влезе в Народното събрание! Не бяха мерцедеси от дотации, шурей на ген. Аспарухов... а се оказа, че клеветниците, най-вече от Демократична България -ДСБ и зелени се оказаха женени за ген. Аспарухов и управляваха с Българска социалистическа партия. Цирк!

Не инцидентно бяха всички тези клюки... За да ме откажат и да завърши " Глас Народен ".

По-издръжлив съм, по-упорит и по-търпелив от всичките " пишман " съществени политици! Досега загрявах!

В програмата на партията има няколко целта, които разбуниха духовете в обществените мрежи. Един от тях е въвеждането на учебен ценз и платени налози за гласуващите. Би ли могло това да се случи и без смяна в Конституцията?

След Освобождението от турско, право на глас са имали единствено тези мъже, които имат благосъстоятелност! Човек, който няма начално обучение и не може да чете и написа на български, не може да има право на глас! Който не си е платил налозите към страна - също!

Нищо неясно и никаква дискриминация няма в това!

Винаги има метод, без да се пипа Конституцията! Стига да има предпочитание, само че необразованите и длъжниците гласоподават под строй, по тази причина и партиите на Прехода нямат интерес от това.

Предвиждате и държавно подкрепяне на младите фамилии с висше обучение. Защо на тях съответно, а не на всички млади фамилии?

Интелигенцията е бъдещето на нацията и не може, а и не би трябвало да се приравнява с тези, които вършат деца, единствено, с цел да получават помощи. Държавата би трябвало да е както майка за всички, по този начин и мащеха за хитреците!

Затова е наложително да се подкрепят млади фамилии завършващи или имащи висше обучение. Със средства, а и с база - държавно жилище.

Ние сме един от най-старите нации! Нека не разрешаваме да станем едни от най-тъпите нации! Образованието е бъдещето на нацията!

Казвате, че корупцията е заложена в Избирателния кодекс и Закона за политическите партии. Какви би трябвало да са измененията в тях, с цел да се преборим с нея?

Корупцията се е зародила още в основата на построяването на човешкото общество и тоталното й заклеймяване, значи едно: самопризнание, че освен никой не може да се пребори с нея, само че и не желае. Иначе на думи, всички са борци против корупцията!

Политическа партия Глас Народен предлагаме легализиране на корупцията, посредством закон за лобизма! Когато нещо не можеш да победиш, го узаконяваш, само че по този начин пък тези, които са се хранели импровизирано, ще изгубят позиции и облага. След като сме проамериканци, да вземем най-хубавото от тях!

А по какъв начин може да бъде преборена корупцията по висшите етажи на властта?

Като се кача горе ще ви кажа, а другояче... с шут на стълбата, на която са качилите се на висшите етажи!

И не на последно място е въпросът за дотацията. Обвиняват Ви, че участвате в изборите единствено поради нея, само че Политическа партия Глас Народен не получава не получава дотация от 2017 година Колко е значима дотацията за една политическа партия и смятате ли, че би трябвало да има промени в тази посока?

Ако се явявахме за дотация, от дълго време да бях народен представител! Обяснявам за тъпите: Ако бях толкоз лаком за парички, от дълго време да съм се продал!

Имам един въпрос: За какво са им на ръководещите партии дотации по 8 млн. на година?

Нима нямат държавни постове, заплати и предопределение на всичките си блюдолизци?

Политическа партия Глас Народен предлага таван на държавната дотация на партиите и унищожаване на 1% вата преграда: До 1 млн. лв. на година, за всички партии, взели участие в изборите. Така ще се спестят милиони от бюджета!
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР