Корупцията е основен проблем за България, който трябва да атакуваме

...
Корупцията е основен проблем за България, който трябва да атакуваме
Коментари Харесай

Стефан Янев също коментира Магнитски и учреди младежко обединение към Български възход

Корупцията е главен проблем за България, който би трябвало да нападаме съществено. Само говоренето за корупция не е задоволително, трябват и действителни дейности.
Всичко по тематиката: Новите наказания " Магнитски " 59
Това съобщи пред публицисти водачът на партия „ “, разяснявайки обновения лист със глобени лица от България по силата на закона " Магнитски ". „ На първо място, признателност за нашите съдружници и сътрудници за тяхната угриженост във връзка с това, че в България има проблеми, които те виждат. Нормално е съдружници и сътрудници да подават такава информация към България и българското общество “, уточни Янев. 

„ Става въпрос за законодателство, което е в съответните страни – Съединени американски щати и Англия, което е значително неприложимо в Европейския съюз, в това число и в България, като страна членка. Нашият фокус е върху българското законодателство и българската правораздавателна система. От тази позиция апелът е, преди всичко, да решим проблемите си тук, в България “, добави още водачът на „ “.  

Според напъните в страната ни за „ смислена правна промяна “ би трябвало да продължат и да се поставят целеустремено. „ Правораздавателната система би трябвало да работи съгласно упованията на българските жители и в техен интерес, тъй че в действителност да се основават условия за реализиране на правдивост, а правораздаването да бъде по този начин работещо, че никой да не се усеща над закона “, счита Янев.  

На същото събитие „ “ учреди и младежко обединяване към групировката. На конференцията младежите одобриха учредителна декларация, устав за организацията и активността на младежкото обединяване и избраха за ръководител Георги Самандов, някогашен народен представител от партията в 48-ото Народно заседание, осведоми Българска телеграфна агенция. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР