Корупцията е хроничен проблем на МВР и новината вече е

...
Корупцията е хроничен проблем на МВР и новината вече е
Коментари Харесай

Йово Николов: Корупцията е хроничен проблем на МВР и e истинска новина, ако полицай да откаже подкуп

„ Корупцията е продължителен проблем на Министерство на вътрешните работи и новината към този момент е служител на реда да откаже рушвет “.

Това съобщи пред радио „ Фокус “ журналистът Йово Николов във връзка случая с, които подлъгали водач с подправена позитивна проба за опиати. Според Николов тук приказваме за знаменателен проблем

По думите му в тази ситуация може да се коментира  неналичието на опция за бърза инспекция за съществуване на н аркотици или алкохол в кръвта на спрения водач. Според него всичко това създава  вакуум, който се употребява за рекет от страна полицията .

„ Случаят демонстрира липса на надзор и на опция за следствие на полицейски чиновници от страна на Министерство на вътрешните работи. Вчера освободиха началника на Инспектората, който беше косвено обвързван със хванатия чиновник на ГДБОП, предавал информация на съветски жители “.

Журналистът добави, че бавното правораздаване при такива проблеми също е хронично, защото самият той доста рядко е срещал в професионалната си кариера наказан за рушвет или друго закононарушение чиновник на реда. 

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР