Кортни Клени – модел в платформата OnlyFans с над 2

...
Кортни Клени – модел в платформата OnlyFans с над 2
Коментари Харесай

Обвиниха в убийство известен модел в OnlyFans, намушкала приятеля си с нож 

Кортни Клени – модел в платформата OnlyFans с над 2 милиона почитатели – е упрекната в убийството на приятеля си. Твърди се, че през април тя го е намушкала с нож в първокласното им жилище в Маями.

26-годишната Клени беше задържана в Хавай през вчерашния ден (10. 08) и ще бъде екстрадирана назад във Флорида за правосъдния развой.

“Напълно съм шокиран, изключително откакто сътрудничихме на следствието и предложихме да я предадем непринудено, в случай че ѝ бъде повдигнато обвинение”, съобщи бранителят на модела Франк Прието, представен от The Independent.

И се закани “да почисти името ѝ в съда”. По думите му, на Хаваите тя е лекувала зависимостта си към разнообразни опиати, а също и посттравматично стресово разстройство. Адвокатите ѝ показват, че Кортни е работила при самоотбрана.

От полицията оповестиха, че двамата са се срещали в продължение на близо две години. Като тя е имала и предходни прегрешения. По-рано е била задържана в Лас Вегас за домашно принуждение.

На 1 април полицията в Маями е посетила адреса им, след сигнал за “нарушаване на публичния ред”. Два дни по-късно известният модел се е обадил на 911, с цел да заяви, че приятелят ѝ е бил намушкан с нож.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР