КОРТИНА Д'АМПЕЦО, Италия (AP) — Организаторите на Олимпиадата Милано-Кортина през

...
КОРТИНА Д'АМПЕЦО, Италия (AP) — Организаторите на Олимпиадата Милано-Кортина през
Коментари Харесай

Организаторите на Олимпиадата Милано-Кортина са уверени, че могат да построят писта за бобслей на фона на противопоставяне с МОК

КОРТИНА Д'АМПЕЦО, Италия (AP) — Организаторите на Олимпиадата Милано-Кортина през 2026 година са уверени, че могат да построят писта за бобслей с връх време на фона на опълчване с МОК, който желае вместо това да се употребява съществуващо задгранично място, с цел да се понижат разноските.

Италианският лугър Армин Зьогелер, който завоюва медали на рекордните шест следващи зимни игри, сподели, че предлагането на Международния олимпийски комитет за потреблението на писти в близката Австрия или Швейцария няма смисъл, тъй като нито едно от двете уреди не е готово за съвременна олимпиада.

Спорният въпрос би трябвало да бъде решен след среща на борда на локалния учредителен комитет във вторник и Милано - Главният изпълнителен шеф на Cortina Андреа Варние се обърна към обстановката през уикенда.

„ От самото начало знаехме каква е концепцията на МОК “, сподели Варние в Кортина. „ Те в никакъв случай не са мислили, че би трябвало да изградим нов център за плъзгачи. Това е доста ясно.

„ Въпреки това...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР