Корпорацията Micron Technology онзи ден разкри някои планове относно пускането

...
Корпорацията Micron Technology онзи ден разкри някои планове относно пускането
Коментари Харесай

Micron ще представи GDDR7 чиповете през първата половина на 2024-та

Корпорацията Micron Technology оня ден разкри някои проекти по отношение на стартирането на нови чипове памет. По-специално, през първата половина на идната година чипмейкърът има намерение да показа първите си решения от стандарта GDDR7. За стартирането на тези чипове се възнамерява използването на усъвършенствания софтуерен развой 1β (1-beta) въз основата на дълбока ултравиолетова литография.

Спецификациите на бъдещите GDDR7 чипове от американския чипмейкър, за жалост, към момента се държат в загадка. Например, Samsung разчита в по-новото потомство видеопамет да усили скоростта за предаване на информацията до 36 gbps на контакт. Между другото, за някои механически характерности на GDDR7 при започване на пролетта, описа и компанията Cadence.

Напълно е допустимо, серийното произвеждане на GDDR7 чиповете да стартира дружно с представянето на новото потомство игрови видеокарти на AMD и Nvidia. Последната към този момент е удостоверила, че наследникът на графичните процесори Ada Lovelace ще дебютира през 2025 година.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР