Корпоративният собственик на Sports Illustrated отрича доклад, че известното издание

...
Корпоративният собственик на Sports Illustrated отрича доклад, че известното издание
Коментари Харесай

Собственикът на Sports Illustrated отрича да е използвал AI и фалшиви писатели за създаване на статии

Корпоративният притежател на Sports Illustrated отхвърля отчет, че известното издание е изработвало публикации, написани от изкуствен интелект под подправени имена на създатели, като в същото време отбелязва, че е отдръпнал истории в очакване на следствие.

Futurism съобщи в понеделник, че Sport Illustrated е употребявал AI за генериране на публикации, както и фотоси на главата и биографична информация за фиктивни писатели. Технологичното издание също по този начин сподели, че информацията за хипотетичните създатели е " изчезнала от уеб страницата на Sports Illustrated без пояснение ", откакто Futurism се обърна към The Arena Group, основана в Ню Йорк медийна компания, чиито други издателски марки включват Men's Journal, Parade и TheStreet.com.

Арена Груп съобщи в изказване, оповестено в обществените медии във вторник, че " първичното следствие " на компанията откри, че отчетът на Futurism " не е прецизен ". Статиите, подчертани от Futurism, са основани от човешки писатели за AdVon Commerce, за която The Are...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР