Корпоративната социална отговорност и опазването на околната среда са дълг

...
Корпоративната социална отговорност и опазването на околната среда са дълг
Коментари Харесай

Компаниите трябва да носят корпоративна социална отговорност

Корпоративната обществена отговорност и опазването на околната среда са дълг на всяка съвременна компания, която би трябвало да работи в синхрон с локалните управляващи и институциите, с цел да се реализиран положителни резултати в полза на общността. Това съобщи вицепремиерът по икономическата и демографската политика Марияна Николова по време на визитата си в най-голямата компания за открит рандеман и преправка на медни руди в България “Асарел-Медет”АД. Тя поздрави управлението за напъните и направените вложения в актуалните и модерните технологии.

Николова прикани мениджмънта на предприятието и отсега нататък да продължи с политиките си на отговорност към жителите на община Панагюрище и района.

Марияна Николова беше съпроводена от дванадесетокласници и единадесетокласници от паралелките за дуално образование от Професионалната гимназия по индустриалните технологии, мениджмънт и туризъм в Панагюрище. 51 младежи се образоват по два или три работни дни седмично в действителна работна среда в компанията.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР