Корпоратини групи като Lamda Development и Fourlis Trade Estates REIC

...
Корпоратини групи като Lamda Development и Fourlis Trade Estates REIC
Коментари Харесай

Инвеститорът в Sofia Ring Mall и IKEA ще изгради молове от ново поколение

Корпоратини групи като Lamda Development и Fourlis Trade Estates REIC възнамеряват построяването на така наречен търговски центрове от " ново потомство ", заяви Еkathimerini. Fourlis` Trade Estates REIC е част от Групата, която държи франчайз правата за Балканите на веригата магазини за мебели IKEA и е главен вложител в Sofia Ring Mall. 

След две години на липса на капиталова интензивност в бранша, провокирана от пандемията и " шока ", който тя аргументи на търговията на дребно, както и трагична смяна в потребителските привички с бързото разпространяване на електронната търговия, наподобява, че изискванията в този момент се смятат за подобаващи за реализирането на нови планове.

Нещо повече, първите огромни търговски центрове, създадени в Гърция, и изключително в Атина и Солун, към този момент са на съвсем две десетилетия, и възрастта им постанова обогатяване на метода по-който те се експлоатират. 
 Как един търговски център може да пази околната среда
Как един търговски център може да пази околната среда

Инициативи и политики в поддръжка на устойчивия бизнес модел

В този подтекст сега започват шест нови търговски разработки, три от които са на имота Elliniko на южния бряг на Атина. Очаква се те да прибавят 135 000 кв.м. търговски площи в региона на бившето летище и още 169 000 кв.м. в цялата страна.

Тези нови молове имат обилни разлики от своите прародители, защото имат други характерности. Например кино мултиплексите, които преди 20 години бяха съществена част от комерсиалните центрове, към този момент не са алтернатива.
 Търговски център в Швеция ще се трансформира във виртуална електрическа централа
Един от най-големите молове в Швеция ще се трансформира във виртуална електрическа централа

Той към този момент е оборудван със слънчеви панели, авариен генератор и аварийни батерии
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР