Коронясването на Сара Миликен, 150 килограмов модел, за Мис Алабама

...
Коронясването на Сара Миликен, 150 килограмов модел, за Мис Алабама
Коментари Харесай

150 килограмов модел спечели Мис Алабама 2024

Коронясването на Сара Миликен , 150 килограмов модел, за „ Мис Алабама 2024 “ в обществените мрежи провокира рецензии и недоволства.

Възмущението бързо се популяризира измежду обществените мрежи, като мнозина подлагаха на критика решението, потвърждавайки, че то предизвиква „ вреден метод на живот “, защото победителката в състезанието за хубост страда от затлъстяване. 

(Видеото е илюстративно: Да спечелиш конкурс за хубост на 71 години)

Бяха направени съпоставения с връчването на премия на „ тежък пушач “ и бяха направени препратки към неотдавнашната корона на Мис Мериленд Съединени американски щати, връчена на транссексуална жена, като и двете бяха избрани като „ подправени награди “.
 
Sara Milliken,
Is The girl in the middle was just crowned Miss Alabama in the National American Miss pageant‼️ She promotes inclusivity and representation of all bodies. Is it me or something wrong with this picture?
We need to stop glorifying obesity. Obesity isn't healthy.
— 23VSports (@mwjmalavolti) Критиките се ускориха след изявлението на Миликен за WKRG, ефирен канал в Алабама.

Коментатор във Фейсбук изрази възнегодуванието си, пишейки: „ Да награждаваш и да се радваш на затлъстяването е безумно за мен... тя е извънредно нездрава и това е пестник в лицето на младите девойки, които са работили интензивно и са поддържали диета, с цел да станат фактически кралици на хубостта. Това е позор за щата Алабама. "

В разгара на разногласието, Миликен се включи в формалната си страница във Фейсбук, с цел да се отбрани .

Тя разпалено написа: „ Нещата, които бяха казани за мен, са в действителност отвратителни и не мога да проумея по какъв начин хората считат, че е обикновено да приказват такива неща. Бих могла да се откажа, да скрия лицето си и да спра да обявявам в обществените медии. Но вместо това споделям: ГЛЕДАЙТЕ МЕ. Гледайте ме по какъв начин послужвам на общността си, по какъв начин давам всичко от себе си, с цел да се приготвя за националните надпревари , и по какъв начин демонстрирам на всеки един злобар за какво една жена с огромни размери може и би трябвало да бъде титулярка. "
Miss Alabama is fat, and Miss Maryland is a man

We are living in a strange time
— Jake Shields (@jakeshieldsajj)
Докато Миликен се приготвя да взе участие в националния конкурс на NAM през седмицата на Деня на благодарността през 2024 година, разногласията към нейната победа провокираха по-широка полемика за стандартите за хубост и мнението, че може да си здрав, без значение от наднормените килограми.

Всеки миг е значим! Последвайте ни в  и , с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР