Коронер ще започне разследване за смъртта на Томас Кингстън, съпругът

...
Коронер ще започне разследване за смъртта на Томас Кингстън, съпругът
Коментари Харесай

Започва разследване за смъртта на Томас Кингстън, след като Бъкингамският дворец разпространи шокиращи новини

Коронер ще стартира следствие за гибелта на Томас Кингстън, брачният партньор на принца и дъщерята на принцеса Майкъл от Кент, лейди Габриела Кингстън, има беше оповестено.

Говорител на следствения съд на Глостършир сподели, че следствието ще стартира в петък следобяд в 14:00 часа. „ Моля, имайте поради, че старши правосъдният доктор на Н. Величество за Глостършър, госпожа Кейти Скерет, ще стартира следствието на гибелта на господин Томас Хенри Робин Кингстън в 14:00 ч., петък, 1 март 2024 година, в правосъдния съд на Глостършър “, се споделя в изказването.

Бъкингамският замък заяви, че 45-годишният господин Кингстън е умрял ненадейно на 25 февруари на адрес в Котсуолдс, Глостършир.

Лейди Габриела отдаде респект на брачна половинка си финансист в взаимно изказване със фамилията му, описвайки го като „ извънреден човек, който озари живота на всички, които го познаваха “. Те дефинираха гибелта му като " огромен потрес за цялото семейство ". Кралят и кралицата изпратиха своите „ най-съкровени мисли и молебствия “ на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР