Коронавирусът взе шеста жертва в България. Това е пациент от

...
Коронавирусът взе шеста жертва в България. Това е пациент от
Коментари Харесай

Още една жертва на коронавирус, нови 18 заразени

Коронавирусът взе шеста жертва в България. Това е пациент от Кюстендил, който е умрял през днешния ден следобяд, разгласи началникът на националния спешен щаб генерал-майор проф. доктор Венцислав Мутафчийски на постоянния следобеден брифинг.
Установени са още 18 случая на ковид през днешния ден, с което болните в страната стават общо 331. 8 от новооткритите случаи са в София, 5 са в Благоевград, по двама са в Шумен и Варна и един е в Смолян.
122 инфектирани с Covid-19 са в лечебни заведения в страната, от които 8 са в тежко положение и са интубирани. 59 от приетите в болница са в София, където има 5 интубирани.
Починалият в Благоевград бил с мозъчен отток, сърдечна непълнота и ковид пневмония.
Какво разкри щабът за инфектираните по-рано през днешния ден, четете тук.
Наистина се удържа ситуацията. Карантината евентуално дава своите резултати. Заразените не са малко, само че няма подобен взрив като в другите страни. Още не сме почнали. Успокояващото е, че няма смъртност, уточни ген. Мутафчийски.
Той посочи тежката обстановка в страни като Съединени американски щати, Италия и Испания, където всекидневно се откриват хиляди нови инфектирани и умират стотици. " На фона на тези събития, нашите хора се разхождат по улиците. Най-вероятно ще ни сполети това, което сполетя тези страни ", предизвести той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР