Коронавирусът в Италия спря за втори път през последните две

...
Коронавирусът в Италия спря за втори път през последните две
Коментари Харесай

Отново спряха женския волейбол в Италия

Коронавирусът в Италия спря за повторно през последните две седмици женското състезание по волейбол. Ръководителят на дамското поделение на Серия А Мауро Фабрис разгласи прекратяване на срещите за неопределен срок.

Вчера (8 март) трябваше да се изиграят шест дуела, измежду които този сред Игор Горгонзола (Новара) с националката Елица Василева в състава и Ил Бизонте (Флоренция).

В събота (7 март) от 23-и кръг се организира единствено мачът сред първенеца и водач в актуалното класиране Имоко Волей (Конеляно) и Банка Валзабина Милениум (Бреша), само че при затворени порти. " Пантерите " надиграха противника с 3:0 гейма и се поздравиха с 18-та си поредна победа.

Отложен бе и един от дуелите в мъжката Суперлига - сред Алианц Милано и Киоене (Падуа). Малко преди да излязат на терена при някои от играчите на домакините по време на наложителния обзор са открити признаци на тресчица.
 Грозданов и Сора отхвърлиха мач против тима на Христо Златанов поради волейболист с температура
Друг от мачовете пък бе извоюван служебно от Газ Сейлс (Пиаченца), откакто съперникът Глобо Банка Пополаре дел Фрузинате (Сора) не се яви.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР