Коронавирусът ще промени света и той вече няма да бъде

...
Коронавирусът ще промени света и той вече няма да бъде
Коментари Харесай

С какви средства отделните държави ще стимулират икономиката си?

Коронавирусът ще промени света и той към този момент няма да бъде подобен, какъвто го познаваме. Милиона хора могат да изгубят работата си поради пандемията. Как обособените страни възнамеряват да подтикват стопанските системи си? Вижте в канала " във vbox7:

Съединени американски щати

Камарата на представителите на Съединени американски щати утвърди пакет от ограничения на стойност 2,2 трилиона $ за облекчение на ударите, които понася стопанската система от пандемията от ковид.

Италия

Министър-председателят на страната Джузепе Конте разгласи, че държавно управление отпуска 25 милиарда евро като част от икономическите ограничения за битка с избухналата зараза от ковид.

Испания

Испанските управляващи взеха решение да провиснал общо 200 милиарда евро за битка с ковид и икономическите последствия за страната.

Франция

Френското държавно управление разгласи помощ от 45 милиарда евро за фирмите и чиновниците за битка с ковид.

Канада

За да помогне на Канада да се оправи с пандемията от ковид, канадският министър председател Джъстин Трюдо разгласи проект от 27 милиарда канадски $ за директни помощи, както и 55 милиарда $ за отсрочване на данъчни заплащания.
 стопанска система iStock/Getty Images
Турция

Президентът на Турция Реджеп Ердоган разгласи пакет от 15 милиарда Ддлара (100 милиарда турски лири), с цел да помогне на турската стопанска система да се оправи с рецесията поради новия ковид.
 Ердоган БГНЕС
Нова Зеландия

Пакетът на Нова Зеландия е 12,1 милиарда $ или 4% от Брутният вътрешен продукт на страната. Това е един от най-големите пакети за финансиране на глава от популацията в света.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР