Коронавирусът подмладява канадската актриса от български произход Нина Добрев. През

...
Коронавирусът подмладява канадската актриса от български произход Нина Добрев. През
Коментари Харесай

ЧУДО! Коронавирусът подмлади Нина Добрев!

Коронавирусът подмладява канадската актриса от български генезис Нина Добрев . През януари тази година тя навърши 32 години, само че самата Николина, както е същинското й име, пусна забавен пост в профила си в инстаграм, с който разгласи, че остава на 31.

„ Толкова съм разчувствана, че навършвам 31 (отново) през днешния ден “, написа Добрев . Тя изяснява, че всички може да се съгласим, че 2020 година не се брои (явно поради избухналата пандемия от COV1D-19) и по тази причина още веднъж чества предния си рожден ден.

Тя изрече благодарности за пожеланията, получени от почитатели и другари, и добавя, че в случай че през 2021 година не се оправят нещата, ще я брои за нулева и следващата година още веднъж ще чества 31-вия си рожден ден.

Текстът съпровожда видео, което небрежно събра повече от 3 милиона гледания. Кадрите са компилация от детските й рождени дни. Започват, когато дребната Нина духа 5 свещички, очевидно към този момент след преместването на фамилията й в Торонто. На места се чува българска, а на други - британска тирада.

Гаджето на актрисата Шон Уайт също употребява инстаграм, с цел да поздрави звездата от „ Дневниците на вампира “. Олимпийският първенец по сноуборд качи 4 фотоси с Добрев, на които двамата са си създали любопитна фотосесия. Те са със спортни дрехи, изрусеният Уайт е разгърден, а Нима и Шон вършат смешни гримаси отдолу под слънчевите очила, които са поставили.

Жалко, че изобщо не се забавляваме дружно... Честит рожден ден скъпа “, написа Уайт, намеквайки за непрекъснатите задължения на двамата. Освен поради ковид предходната година бе тежка за актрисата и поради загубата на баба  й, която умря в края на декември. Тогава покрусената Добрев пътува до родната си София, с цел да се види с нея за последно, написа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР