Коронавирусът не отказва българите да се веселят на идващите светли

...
Коронавирусът не отказва българите да се веселят на идващите светли
Коментари Харесай

Бомба за Нова година: Къщите за гости се видяха в чудо от желаещи въпреки К-19

Коронавирусът не отхвърля българите да се веселят на идващите светли празници. Затворените заведения и кръчми, както и новият по-заразен вариант на К-19, не стопират нашенците, които все по-напористо търсят място, където с вяра да посрещнат новата 2021 година.

Още от септември месец се наблюдаваше взрив на търсенето на къщи за посетители за Нова година. Собствениците им пък се възползваха оптимално, като още тогава предлагаха комплект от три наложителни нощувки, а междинната цена на къща за вечер за компания от 10-15 индивида бе към 1000 лева

Към днешна дата търсенето обаче продължава да се усилва. В уеб сайтове на къщи за посетители и из обществените мрежи хора от цялата страна се интересуват къде има свободни места.

Броят на фирмите е друг, като някои от запалянковците съблюдават възбраната за събиране на повече от 15 души, други пък най-безцеремонно признават, че групата им е от 20 души. Търсят се къщи и вили из цялата страна, като някои от искащите показват и най-удобните за тях и групата им местоположения.

Освен искащите да намерят място за празниците, притежателите на някои къщи, към момента с незапълнен потенциал популяризират настойчиво местата си за отмора. Те анонсират жива музика, караоке празненство, вкусни гозби и доста развлечение. Ето и част от обявите на купонджиите:



































Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР