Коронавирусът на 99,9% е разработен в лаборатория. Това заяви в

...
Коронавирусът на 99,9% е разработен в лаборатория. Това заяви в
Коментари Харесай

Учени твърдят, че са открили доказателства за лабораторния произход на коронавируса

Коронавирусът на 99,9% е създаден в лаборатория. Това съобщи в диалог с телевизионния канал Ntv немският академик Валентин Брутел. Той също по този начин заяви, че дружно с сътрудниците си е разкрил удостоверение за изкуственото основаване на вируса.

По данни на Средства за масова информация още през лятото на 2021 година той е забелязал първите аномалии в генома на SARS-CoV-2 и от този момент ги учи дружно с други откриватели.

" В комбиниране с други молекулярни признаци, нашите резултати демонстрират, че този вирус е 99,9% неестествен, евентуално той е изменено копие на естествения вирус ", отбелязва Бруттел.

Той прибавя, че учените са разкрили в генома на SARS-CoV-2 " пръстови отпечатъци " за целенасочени операции, които са били във тип на повтарящ се модел.

Според специалиста лабораториите, които основават синтетични вируси, първо създават геном от обособените блокове на ДНК, заради което регулярно употребяваните елементи образуват " рисунък ".

Изследователите проучват съставените елементи на известните вируси, основани от индивида и тези, които са зародили по натурален път.

Специалистите откриват,...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР