Коронавирусът е взел нови 4 жертви от Враца и Оряхово,

...
Коронавирусът е взел нови 4 жертви от Враца и Оряхово,
Коментари Харесай

Кошмар без край! COVID-19 уби трима врачани и мъж от Оряхово, заразено е 2-годишно дете

Коронавирусът е взел нови 4 жертви от Враца и Оряхово, оповестиха от Регионалната здравна ревизия.
В МБАЛ "Христо Ботев " – Враца е умрял 47 година мъж от Бяла Слатина, във ВМА - София е умряла 60 година жена от регионалния град, в Първа частна МБАЛ – Враца е умрял 90 година мъж от гр. Враца, а в УМБАЛ „ Д-р Г. Странски " – Плевен е умряла 74 година жена от Оряхово.
Здравните управляващи оповестиха и детайлности за новите 37 инфектирани. В болнично заведение е приет в болница 57 година мъж от с. Селановци. Останалите болни са диагностицирани на домашно лекуване.
В община Бяла Слатина са регистрирани две лица – 61 година мъж от с. Търнава и 62 година жена от Бяла Слатина.
В община Враца са открити 28 лица с позитивни проучвания за COVID-19. Касае се за 40 година жена от с. Тишевица, двама мъже – на 81 година и на 46 година от с. Чирен, 62 година жена от с. Костелево, както и за 24 лица от Враца – 2-годишно момче, 9 мъже, на възраст от 20 година до 76 година и 14 дами, на възраст от 19 година до 80 година
В община Козлодуй са диагностицирани три лица- 60 година жена и 51 година мъж от Козлодуй, както и 51 година мъж от с. Бутан.
По един нов случай е открит в общините Мизия и Оряхово, като на домашно лекуване е 72 година мъж от гр. Мизия.
Два са случаите в община Роман – мъж на 42 година и 29 година жена от Роман.
Активните все още случаи на територията на област Враца са 2009, като на домашно лекуване са 1918 лица, а 91 са приети в болница.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР