Коронавирусът е взел 9 нови жертви във Врачанско, съобщиха от

...
Коронавирусът е взел 9 нови жертви във Врачанско, съобщиха от
Коментари Харесай

Ад без край! Коронавирусът уби още 9 човека във Врачанско, починалите станаха 791

Коронавирусът е взел 9 нови жертви във Врачанско, оповестиха от Регионалната здравна ревизия.
През последното денонощие са издъхнали 4-ма мъже и 5 дами. В мездренската болница е умрял 63-годишен от село Царевец, а във врачанската борбата със болестта са изгубили 65-годишен от Крушовица, 68-годишен от Роман и 82-годишен от Галатин. В козлодуйската амбулатория е умряла 79-годишна жена, а в МБАЛ "Христо Ботев " са издъхнали 79-годишна от Криводол, две дами от Враца - на 69 и 74 години, както и 68-годишна жителка на Роман. Нейна съгражданка на 76 години също е умряла през вчерашния ден, като от здравните управляващи не загатват в кое лечебно заведение. С тях броят на умрелите във Врачанско става 791.
За последното денонощие са регистрирани 122 нови случая на ковид в региона, като 7 от тях са приети в болница, а останалите се лекуват у дома.
За всички доказани случаи са стартирани и не престават епидемиологичните изследвания за определяне и предприемане на ограничения по отношение на позитивните и контактните лица. В рамките на деня са направени общо 150 нови наставления за карантина.
3261 са дейните случаи на ковид във Врачанско. 3022 са на домашно лекуване, а 239 са приети в болница.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР