Коронавирусът е тук и засега няма много неща, които можете

...
Коронавирусът е тук и засега няма много неща, които можете
Коментари Харесай

Кой печели най-много от изолацията при коранвирус?

Коронавирусът е тук и към този момент няма доста неща, които можете да извършите по този въпрос, с изключение на да миете постоянно ръцете си и да останете вкъщи.

Има доста компании и услуги, които ще се възползват от всички нас, които сме в изолираност.

И не става въпрос единствено за производителите на маски и тоалетна хартия, написа Брайън Берис.

Онлайн извършване на покупки и доставка

Хората не посещават магазини или пазари, с цел да избегнат вируса, тъй че единственият им метод за поръчка е посредством интернет. Би било отлично да използваме дронове за доставка, само че към този момент това се прави единствено от хора.

Онлайн лекари

В доста страни за признаците, които откриват, хората търсят отговор онлайн, вместо да отидат в клиника. Те даже заплащат, с цел да запишат онлайн обзор посредством Скайп.

Онлайн образование

Сайтовете, предлагащи курсове и образование през този интервал, би трябвало да чакат мощен приток на гости. Всеки би желал да си откри някакво ново занимание.

Стрийминг услуги

За да останете у дома, би трябвало да прекарвате повече време пред екраните, тъй че YouTube, Netflix и други стрийминг платформи печелят по-голяма известност и посещаемост.

Онлайн гейминг услуги

Сървърите на доста онлайн игри като World of Tanks, League of Legends и даже Minecraft ще станат мегапопулярни заради вируса, който владее света.

Социални мрежи

Когато всички действия денем ви доскучеят, ще се радвате да имате достъп до обществените мрежи, с цел да влезете в контакт с обичаните си хора. Най-вероятно хората към този момент прекарват доста време във Facebook, Тик Ток, Инстаграм и Туитър. Същото може да се каже и за Google, Месинджър и разнообразни услуги като Скайп.

Търговци на офис техника

За да работят от у дома, хората се нуждаят от доста неща, които имат на работното си място, а не вкъщи. Това значи, че бележници, принтери, рутери и сходна офис техника ще се продават „ като луди “.

Спортно съоръжение

Сега хората прекарват времето си най-вече вкъщи, тъй че ще им трябват неща, с цел да спортуват и поддържат форма. Те се нуждаят от спортно съоръжение, защото нямат достъп до фитнес зали, тъй че онлайн дистрибуторите чакат бизнесът им да процъфти.

Комунални услуги

Разбира се, защото прекарваме толкоз доста време вкъщи, сметките за ток, газ и телефон просто ще избухнат.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР