Коронавирусът е приковал погледите и слуха на милиони хора по

...
Коронавирусът е приковал погледите и слуха на милиони хора по
Коментари Харесай

Plague Inc., Ndemic Creations, Apple, Китай и защо бе забранена мобилната игра

Коронавирусът е приковал погледите и слуха на милиони хора по света, тръпнещи в очакване да научат за следващото развиване по тематиката.

По всичко проличава, че разпространяващият се вирус, чийто признаци и резултати се разграничават много малко от тези на сезонния грип, ще продължи да всява ужас освен в обществен проект, само че и в редица промишлености.

Ограничават се пътища, затварят се цели градове, а тази седмица китайските управляващи са поискали от Apple да направи промени и в App Store.

Администрацията по киберзащита в Китай е отправила апел за изтеглянето на мобилната игра Plague Inc., която се трансформира в най-популярното приложение в азиатската страна през януари, написа The Verge.

Играта се върти към основаването на неестествен вирус и разнообразни способи и сюжети към разпространяването му в световен проект.

Не е нужно да задълбаваме в аргументите за терзанията на китайските управници, като главният претекст за прекъсването на Plague Inc. е, че всява неверни показа и упования за динамичността към ковид.

" Бихме желали да препоръчаме на играчите да черпят информация непосредствено от местни и световни здравни медии ", споделиха в изказване от компанията Ndemic Creations, която е основателят на въпросната игра. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР