Коронавирусът е най-голямата тема за България и света, но ако

...
Коронавирусът е най-голямата тема за България и света, но ако
Коментари Харесай

Мисията на "Левски", която завърши с "10 898 преподадени урока по любов"

Коронавирусът е най-голямата тематика за България и света, само че в случай че желаете да следите елементарно какво друго си коства да знаете, четете новата графа " Новини без ковид ".

" Левски " извърши задачата си да разпродаде стадиона за мач без аудитория. Сините оповестиха, че са продали близо 11 хиляди за мача с " Лудогорец ".

Двубоят от шампионата трябваше да се изиграе в събота пред празни трибуни, само че след това всички мачове бяха отсрочени до 13 април след изключителното състояние поради ковид.

В седмицата преди дуела от клуба пуснаха в продажба виртуален билет с колекционерска стойност. Инициативата беше продължение на дарителската акция, при която почитателите оказват помощ за издръжката на " Левски ". За месец последователите на сините са донесли на клуба близо 1.5 милиона лв..

" 10 898 преподадени урока по обич! 10 898 доказателства за това какъв брой е мощна левскарската общественост и какъв брой доста може, когато е обединена! На броя от 10 898 билета слагаме и край на продажбата на билети за мача с " Лудогорец ", написа във " Facebook " страницата на сините.

От клуба приканиха почитателите да пазят своите билети, които ще влязат в действие при вероятно решение срещата да бъде извършена с аудитория. осведомяваме всички последователи по какъв начин ще се действа по отношение на дублираните места сред картодържатели и притежатели на билети.

Клубът минава през тежък миг, в който бъдещето му е застрашено поради загубата на главния си източник на финансиране след проблемите към генералния спонсор " Национална лотария " и повдигнатите обвинявания против притежателя Георги Попов и предприемача Васил Божков, който на процедура стои зад собствеността на клуба.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Новини без ковид (76)

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР