Коронавирусът е най-голямата тема за България и света, но ако

...
Коронавирусът е най-голямата тема за България и света, но ако
Коментари Харесай

Морски шах и виртуални мачове: какво се случи в деня без футбол

Коронавирусът е най-голямата тематика за България и света, само че в случай че желаете да следите елементарно какво друго си коства да знаете, четете новата графа " Новини без ковид ".

Без футболни маратони през уикенда и спрени мачове в съвсем всички шампионати. Такава е обстановката в Европа поради ограниченията да се ограничи разпространяването на ковид, като идващите няколко седмици ще бъдат тежки за почитателите на спорта.

В това време някои футболни клубове привлякоха вниманието с хумора си в обществените мрежи.

В събота " Уотфорд " трябваше да одобри " Лестър " в мач от 30-ия кръг на Висшата лига. В последна сметка дуелът се " организира " с апела: " Шоуто би трябвало да продължи ". На симулацията Football Manager домакините се добраха до тъждество със зрелищен гол в края макар че играха с човек по-малко съвсем през целия мач.

" Лейтън ориент " също прибегна до компютърната игра. В " Туитър " отборът от Лига 2 прикани почитателите да гласоподават кои играчи да стартират мача против " Брадфорд ", каква скица на игра и тактически инструкции да бъдат приложени. Впоследствие от клуба осведомиха последователите за развиването на дуела, който " Лейтън ориент " загуби с 0:1.

Във Висшата лига се състоя и втори конфликт, който беше по разпоредбите на морския шах. Играта стартира " Саутхемптън ", който провокира " Норич ".

От " канарчетата " обаче не откликнаха на апела и мястото им беше заето от " Манчестър сити ", а дуелът не излъчи победител. " Приключи една вълнуваща тактическа борба ", написаха от профила на " Саутхемптън ".

" Леганес " също симулира дуела си в Ла Лига с " Реал " (Валядолид) и стигна до триумф с 2:1. " Това са смелите краставици, които през днешния ден ще останат вкъщи, с цел да оказват помощ на обществото и здравната система ", представляваше текстът към туита за стартовия състав на " Леганес ".

23` ¡¡¡Jugada de VAR!!!! Acude el colegiado del encuentro tras una mano del pucela dentro del área... peeeeero... Cerradooooo, el VAR ESTÁ CERRADO #ComoSiempre #LeganésRealValladolid #VamosLega #QuédateEnCasapic.twitter.com/r4GvvGP4tM
- C.D. Leganés (@CDLeganes) March 14, 2020

⚽️
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР