Коронавирусът е най-голямата тема за България и света, но ако

...
Коронавирусът е най-голямата тема за България и света, но ако
Коментари Харесай

Почти 20 загинаха в бури в Египет, невиждани от десетилетия

Коронавирусът е най-голямата тематика за България и света, само че в случай че желаете да следите елементарно какво друго си коства да знаете, четете новата графа " Новини без ковид ".

Почти 20 души починаха в Египет в стихии, каквито страната не е виждала от десетилетия, заяви министър председателят в петък. Силни ветрове и проливни дъждове започнаха в ранните часове на четвъртък и продължиха и в петък.

Според Мустафа Мадбури " Египет не е преживявал сходно време от съвсем 35 или 40 години, резултатът е към 20 починали в цялата страна ".

Засегнати са пътният трафик, влаковете, пристанищата и самолетните полети, показва " Ройтерс ".

В четвъртък поради неприятното време в Кайро се сблъскаха два пътнически влака и пострадаха 13 дши, заяви държавното управление. Местни медии оповестяват за умряли от токов удар, сриване на здания или пътни произшествия в последните два дни.

Снимки и видео записи на залетите улици на столиацата, популяризирани в обществените мрежи, са съпроводени с рецензии за неприятната инфраструктура, несъответстващата отточна канализация и продължителното прекъсване на тока.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Новини без ковид (68)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР