Коронавирусът е мирова трагедия, в това число голяма с грозна

...
Коронавирусът е мирова трагедия, в това число голяма с грозна
Коментари Харесай

Румен Петков за коронавируса: Грозна спекула от Борисов със страха на хората

Коронавирусът е мирова покруса, включително огромна с грозна опасност за България. Когато министър-председателят ни (в случая имам поради единствено Борисов) гледа на държавния аероплан като транспортно средство за футболни тимове, близки до него, като инструмент за нечиста сделка с жестокия боязън и преживявания на хората под заплаха, изключително когато се спекулира със ориста на нашите деца, това е тъпо. Това сподели водачът на АБВ Румен Петков, оповестиха от пресцентъра на партията.

Той подчертава, че един, другояче почитан военачалник и доктор, е дефинира тази далавера като умно решение. " Същият този човек, който изпрати държавния аероплан неведнъж тук и там, спекулирайки с душевните терзания, преживявания и тегоби на хората, се обърна към другата част на популацията, които също бяха на екскурзия, само че за тяхно злощастие навършили 18 години и сподели, че те се развяват ", добави Петков.

По думите му всички ние сме български жители и държавният аероплан е един и е на страната, а не на Борисов, с цел да спекулира с нещастието, нещастието, терзанието и страховете на хората. " Колкото по-бързо сложим завършек на присъединяване на този търгаш като регулировчик на придвижването на държавния аероплан, толкоз по-добре за нас, българите. И, несъмнено, че децата ни са най-свидното ", сподели още водачът на АБВ..
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР