Коронавирусът е изкуствено създаден, а година по-късно и не сме

...
Коронавирусът е изкуствено създаден, а година по-късно и не сме
Коментари Харесай

Проф. Григоров: Този вируc е изкуствено създаден, от ваксината няма полза

Коронавирусът е изкуствено основан, а година по-късно и не сме мръднали в лекуването му. Това сподели в студиото на Bulgaria ON AIR кардиологът проф. Младен Григоров.

„ В момента никой не води война за територия, а за стопанска система, коронавирусът срутва стопанските системи. 60 хиляди научни публикации за последните месеци – това приказва за цялостна беззащитност “, изрично съобщи проф. Григоров.

„ В медицината всичко е обвързвано, когато имаш съпътстващи болести, толкоз по-големи са възможностите за летален излаз, само че както виждате, младежи се разболяват и умират, има дихателна непълнота “, добави той.

Проф. Григоров изясни, че хората, които оздравяват, остават с хронични дихателни болести.

Според него от имунизацията изгода няма, тъй като имунитет против COVID-19 има единствено за 3 месеца.

„ Бил съм боен доктор и сме учили за всеобщото поразяване по време на войни, това е една война с вируса “, означи проф. Григоров.

„ Под натиска ограниченията се разхлабиха доста през лятото и ето ги следствията. Големият проблем обаче е в неналичието на лекари и в неналичието на реаниматори. Точно в интензивните отделения може да се пропука системата, тъй като за жал реаниматорите са малко в страната ни. Пациентите ще ги опазим, само че личният състав не виждам по какъв начин “, разяснява кардиологът и добави, че строгите ограничения за момента са най-хубавото решение.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР