Коронавирус е думата на 2020 г., въпреки че все още

...
Коронавирус е думата на 2020 г., въпреки че все още
Коментари Харесай

Защо новините по телевизията сега са по-важни отвсякога?

Коронавирус е думата на 2020 година, макар че към момента е едвам март месец. Тази дума трансформира света, хората, стопанската система, медиите, новините. Последните, въпреки и тревожни, са главният източник на информация за преобладаващата част от популацията и най-важното е те да са достоверни. Мерките на управляващите против разпространяването на COVID-19 в света и стъпките за предварителна защита, които започнаха огромните медии, постановиха спомагателни промени в програмното наличие, което концентрира повече запаси в новините, настоящите излъчвания и в допълнение особено наличие. Това оповестиха от bTV.

COVID-19 нанесе тежък удар върху развлекателната промишленост, който засегна холивудските студия, стрийминг колосите и малките екрани в целия свят. За несигурно време са спрени паметни сериали, като " Вещерът ", Stranger Things, " Историята на прислужницата ", Peaky Blinders, " Живите мъртви " и даже шлагерът на Apple TV " Сутрешен блок ". От ефир слезе " Шоуто на Джон Оливър " поради карантина на цялата постройка, където се записва шоуто.

Други вечерни токшоу стратегии, като " Шоуто на Джеймс Кордън ", " Вечерното шоу на Джими Фалън " и " Късното шоу със Стивън Колбер " минаха в " карантинен " режим, с стеснен запас, даже от вкъщи на водещите.

В същото време огромните малките екрани дават преимущество на новинарското наличие. BBC към този момент разгласи, че ще употребява целия си запас - канали, радио ефир и онлайн, с цел да осведоми нацията.

В България bTV първа разгласи, че пренасочва ресурсите си към новините, настоящите излъчвания и изключителните студия и излъчвания. Данните на ГАРБ за март демонстрират, че това е верният ход в тази обстановка.

Интересът към централната емисия на bTV Новините след 13 март, когато Народното събрание гласоподава оповестяването на изключително състояние в България, се повишава до 41,6% от всички фенове пред екрана (период 13-24 март).

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР