Короната и лентата на високата 175 см. брюнетка, връчиха продуцентът

...
Короната и лентата на високата 175 см. брюнетка, връчиха продуцентът
Коментари Харесай

Бъдещ ландшафтен архитект стана Мис Созопол

Короната и лентата на високата 175 см. брюнетка, връчиха продуцентът от Калифорния Зий Ребело и предшественичката й Ирена Иванова. Втора стана Мария Христова. На сцената да я короноват излязоха лицензиантката на състезанието Мис България Ирина Папазова и Мисис България 2020 Валери Стефанова.

За трета 15-членното жури дефинира Виктория Стоянова. Лентата и короната й връчиха Кралицата на Бургас Ина Мархолева и вице Мисис Бургас Мария Вълчева. Конкурса протече в три тура, като девойки се показаха с новите сбирки на " Киара модерно ", бански " Нукста " и формалните тоалети на " Диома модерно ". Победителката Ерика сега учи ландшафтна архитектура - озеленяване и парково строителство. Тя ще се яви на националната конкуренция Мис България в края на годината, като представител на град Созопол. Водеща на събитието беше певицата Джорджия, която се оправи ослепително.

За съвършеното лъчение на участничките се погрижиха коафьорите на " Christian of Roma ", а едноименната компания се постара всяка една да си потегли с професионална козметика за коса, обезпечена от тях. Официален сътрудник на състезанието Мис Созопол бе и новооткрития ресторант на Марината " Marina Bay ", който дава причина да е едно от Топ заведенията на южното черноморие.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР