Корона кошмарът продължава да набира скорост - половинката на Николай

...
Корона кошмарът продължава да набира скорост - половинката на Николай
Коментари Харесай

КОШМАР: Мария Календерска мина през ада на вируса

Корона кошмарът продължава да набира скорост - половинката на Николай Бареков също е минала през пъкъла на инфекциятаа. Журналистът и сега е в изолираност и се лекува, откакто лепна болестта.

Оказа се, че жена му – Мария Календерска, две седмици се е борила с Covid-19, като челният конфликт бил „ жесток и безмилостен”, откри кореспондент на Lupa.bg.

На стената си във фейсбук Мария Календерска описа цялата история. Публикуваме я без редакторска интервенция:

Скъпи другари, желая да ви споделя, че персоналната ми среща с Ковид беше брутална и безмилостна. През две лечебни заведения, всички вероятни признаци и затруднения, медикаменти, кислородна терапия и така нататък Не ми се влиза в елементи просто. Чели сте ги в миналото за някого отдалечен. Или сте ги подминали, с цел да не се натоварвате. И аз правех по този начин. Смятам се за положителен и спокоен човек без непотребни страхове. Просто това НЕ е застраховка.

Виждах децата си единствено на вайбър, без мощ и мирис да им кажа “здрасти”...

Последствията по дробовете ми, които очевидно ще церя месеци още са неразбираеми, тъй като живот и здраве, ще могат да ми създадат скенер чак като родя. А рентген и магнитен резонанс с 6-месечното ми бебе към този момент минахме.

Повярвайте ми, че не желаете да видите отделенията “Ковид” нито вие, нито вашите близки. Нито хората в незабавното на приемане. И аз няма да пусна фотоси, тъй като това не поисквам да се вижда.

Искрено ви поисквам да сте здрави! Дори в никакъв случай да не се разболявате, а в случай че се разболеете, да минете допустимо най-неусетно по този път.

А в този момент желая да ви кажа, че в случай че видите по какъв начин работи доктор с облеклата си, какви геройства правят тези хора, би трябвало да сте цялостен дебил, с цел да ви се върви на дискотека!!!

И макар, че имам в листата си доста малко другари - всички, които считам за умни, интелигентни и мислещи, от през днешния ден ще препречвам всеки, който е срещу затварянето на “животоспасяващите” питейни заведения и нощни заведения!

Всеки дава отговор първо за себе си, за околните си, оттова за обществото. И това е преди да желаете от страната!

Бог да ви пази!

P.S. Също безпределно не на място бяха всички вести, които вървяха по малкия екран за нелепите политически награждавания, визити, военни банкети и прочие Ако Президентът и Премиерът не могат да измислят по-смислено нещо за правене, ще предложа да облекат по един костюм и да минат единствено за 3 часа в Ковид поделение непринудено да почистят. Или просто останалата част от болничното заведение, която също е се дезинфекцира. Не да раздават ордени под към момента съмнителнен здравен статус. Защото преди да имам положителен тест, имах 3бр отрицателни за 2дни. Струва ми се, че може да се случи на всеки.

P.S.S.

Може да съм малко прочувствена, само че за вървяла две седмици през Ада, мисля, че е възможно.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР