Корнелия НиноваГосподин Радев, дължите на българското общество отговор на три

...
Корнелия НиноваГосподин Радев, дължите на българското общество отговор на три
Коментари Харесай

3 въпроса към Радев

Корнелия Нинова
Господин Радев, дължите на българското общество отговор на три въпроса.
Първият - закрито съвещание на Министерския съвет на което се разисква сключване на контракт сред България и Украйна за даване на военна помощ. Защо това съвещание е закрито? И описът с оръжията, които ще даде България ли ще остане засекретен, както беше и предходния, в предходното Народно заседание?
Второ - ще участват ли в диалозите ви с румънския президент Клаус Йоханис тематики за подсилване на източния фланг на НАТО, Черноморския район и укрепване на помощта за Украйна?
Трето - какви ще са резултатите от диалога на еврокомисаря Тиери Бретон, който пристигна в България и посещава нашите военни фабрики, с цел да обезпечи засилена поддръжка за Украйна с муниции?
В началото на годината вие заявихте, че даването на военна помощ за Украйна е гасене на пожар с бензин. През март месец обвинихте партиите, които поддържат такава политика, че са военнолюбци. 
Какво промени позицията ви, господин президент?
Ние, българските социалисти, настояваме за прекъсване на войната, дипломатически договаряния и определяне на дълготраен мир. Не правете нищо, което може да направи България страна в този спор! Ще срещнете тежката опозиция на по-голямата част от българското общество. Но през днешния ден най-много дължите отговори на тези въпроси. >
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР