Корнелия Нинова внася в Народното събрание управленска програма с важни

...
Корнелия Нинова внася в Народното събрание управленска програма с важни
Коментари Харесай

Нинова: Или обединение около програмата ни, или връщаме мандата

Корнелия Нинова внася в Народното събрание управническа стратегия с значими политики и решения, към които би трябвало да се сплоти болшинство от 121 депутати. Програмата влиза с очакване да бъде продкрепена от институционално болшинство за тези закони, които би трябвало да се одобряват идващите месеци., съобщи соцлидерката след края на Националния съвет.

В документа са написани антикорупционното законодателство, закони и ограничения за поддръжка на стопанската система в рецесията, обществена част за поддръжка на семействата, както и измененията, нужни по отношение на проекта за възобновяване.

Ако програмата събере болшинство от 121 индивида, на идващия дезн внасяме претендент за министър-председател. Той ще е Асен Василев Ако не събере подкрепа– връщаме мандата несбъднат. Ще внесем и план за решение за удължение на работата на Народно събрание поради незабавните решения, изясни вицепремиерът в оставка.

Програмата е с небосвод до декември 2022 година



От начало до край сме открити, почтени и транспарантни – не водим пазарлъци, водим институционален диалог, желаеме най-сетне да наложим кардинално и държавно отношеие. Ние положихме всички старания да помогнем да идващите месеци - разговор, срещи, съгласие, увери Нинова..

Тези закони ще подсигуряват сигурност, безапелационна бе тя.

В по-голямата част предложенията на Има Такъв Народ са вътре.

Тази стратегия е утвърдена от Политическа партия, Демократична България и Българска социалистическа партия, посочи Нинова.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР