Корнелия Нинова търси контакт с двете самотни майки, които бяха

...
Корнелия Нинова търси контакт с двете самотни майки, които бяха
Коментари Харесай

Нинова издирва разплаканите майки в ефира на Канал 3

Корнелия Нинова търси контакт с двете самотни майки, които бяха на митинга-протест на Българска социалистическа партия против бедността на 1 май, заедно с бебешките колички и изплакаха тъгата си по време на живото лъчение в ефира на Канал 3.
Двете дами бяха пристигнали с бебетата си пред някогашния Партиен дом против Министерския съвет, а едната се разплака в ефира, до момента в който разказваше по какъв начин едвам свързва двата края по време на майчинството и употребява бебешка количка, трета приложимост. Докато говореше какъв брой й е мъчно да се оправя, а доста й се желае всеки по време на майчинството си да изживява единствено хубави страсти, на младата жена й потекоха сълзи по лицето. Приятелката й пък яростно се обърна към премиера дали той би съумял да оцелее с 510 лева, да гледа две деца и да заплаща квартира.
" Скъпи другари, апелирам за вашето подпомагане да се свържа с двете майки, които през вчерашния ден бяха на първомайския ни митинг и говореха пред Канал 3. Благодаря ви ", написа соцлидерката Корнелия Нинова на страницата си във Facebook и пусна видеото на двете самотни майки, на които има предпочитание да помогне.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР