Корнелия Нинова се обърна към Има такъв народ Да България,

...
Корнелия Нинова се обърна към Има такъв народ Да България,
Коментари Харесай

Нинова към Трифонов, Иванов и Манолова: Да спрем концесията на Летище - София

Корнелия Нинова се обърна към " ИТН " " Да България ", " Изправи се!Мутри вън! " да бъде спряна концесията на летище София.

Според нея на следващия ден на оперативно съвещание на Министерски съвет ще бъдат отсрочени заплащанията за 10 години на концесионера на Летище - София. Но тя акцентира, че концесионерът ще бъде позволен да употребява правата си.

По думите й това държавно управление няма нито морално, нито политическо право да взима такива основни решения.

" Ние 4 години се борим против тази договорка като единствена съпротива в Народното събрание, само че не ни стигаха гласовете. Днес за пръв път и публично се обръщам към " ИТН ", " Да, България " и " Изправи се! Мутри вън ", в случай че препотвърждавате позициите си за смяна на модела, дано го създадем с безапелационни позиции и да спрем концесията на Летище " София ", акцентира водачът на Българска социалистическа партия.

Нинова сигнализира още, че ГЕРБ е пропукан, само че е проникнал на всички места и сега се окопава във властта. Тя предизвести, че сега се подменят управленията на основни държавни сдружения. Сменят се неуместни управления на лечебни заведения и се готви продажба на общински лечебни заведения.

Вчера цялото Изпълнително бюро подаде оставка, а Корнелия Нинова резервира поста си. " Бях определена единствено преди 6 месеца с огромно болшинство в партията, само че по-важното е, че следва образуването на парламент ", аргументира решението Нинова.

По думите ѝ главната задача на Българска социалистическа партия е била да се разбие " Модела ГЕРБ ". След тези избори ГЕРБ не може повече да ръководи и Борисов повече няма да е министър председател, разяснява в първата си обществена изява след изборния ден водачът на Българска социалистическа партия. Тя бе безапелационна, че Българска социалистическа партия няма да поддържат никакво държавно управление, препоръчано от ГЕРБ.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР