Корнелия Нинова работеше срещу БСП на местните избори в София.

...
Корнелия Нинова работеше срещу БСП на местните избори в София.
Коментари Харесай

Ваня Григорова: ПП-ДБ-СС спечелиха на косъм и с този косъм искат да превземат всичко

Корнелия Нинова работеше против Българска социалистическа партия на локалните избори в София. Това съобщи някогашният претендент за кмет, а в този момент общински консултант от БСП-София Ваня Григорова пред БТВ.

 

Тя уточни, че офанзивата от " Позитано " 20 (централата на Българска социалистическа партия за България) към " Леге " (мястото на БСП-София) не е вест. На " Възраждане ", тъй като се вършат на опозиционери, е хубаво да се подсети, че с помощта на напъните на Костадин Костадинов бе определен кмета на София Васил Терзиев, посочи Ваня Григорова.

 

" Време е за каузи, а не за думи, а партийните централи би трябвало да спрат да се месят в работата на СОС ", призова Григорова.

 

Тя добави, че ПП-ДБ-Спаси София са желали да вземат всички вероятни най-големи комисии в общинския съвет. Не могат да вземат всички, не могат да вземат всички комисии, да имат председател на СОС и да упорстват да завладяват всички вероятни комисии.

 

Важно е да има баланс и либерален надзор в общинския съвет, настоя Григорова.

Според нея сега ПП-ДБ-СС в СОС са безконтролни. В СОС общинските съветници не са там, с цел да се кичат с постове, а да правят работа, настоя Григорова.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР