Корнелия Нинова: През тази ограда може да се реже с

...
Корнелия Нинова: През тази ограда може да се реже с
Коментари Харесай

БСП пита Иван Гешев за разследването за строежа на оградата по границата с Турция

Корнелия Нинова: През тази ограда може да се реже с ножица - това на е ограда

Българска социалистическа партия попита основния прокурор Иван Гешев какво е станало с следствието за градежа на оградата на българо-турската граница. Лидерът на партията Корнелия Нинова напомни, че преди 5 години левицата е сезирала предходния основен прокурор Сотир Цацаров за нарушавания и злоупотреби. Последната информация, с която разполагат, е от февруари м.г., когато Гешев ги е уведомил, че е формирано досъдебно произвеждане, предаде .

" 2017-а – 2022-ра – 5 години: нищо. При явни обстоятелства за престъпления, за платени суми, за неизправни уреди. А вие виждате и фрагменти, че през тази ограда може да се минава и със стълба, може и да се реже с ножица - това не е ограда. Милиони потънаха там, ние твърдим - в корупционна скица. И до момента в който няма носене на отговорност, до момента в който няма отмъщение, хората в никакъв случай няма да имат възприятие за правдивост в страната ", сподели Корнелия Нинова.

Тя дефинира чуването на Иван Демерджиев като " безплодно ". Проблемите няма да се решат, до момента в който в основата им стои корупцията, сподели Нинова.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР