Корнелия Нинова постави въпроса за еврото като идея, която да

...
Корнелия Нинова постави въпроса за еврото като идея, която да
Коментари Харесай

БСП: Трябва да попитаме хората за еврото

Корнелия Нинова сложи въпроса за еврото като концепция, която да предстои на полемика. Тя сподели да почнем този диалог, изясни Александър Симов от Българска социалистическа партия пред Нова телевизия.

По думите му от левицата нямало по какъв начин да си затворят очите, че има голямо количество хора, които поставяли въпроса дали страната ни да се причисли към еЕврозоната.

„ Нека се допитаме до хората ”, сподели още Симов.

Относно предлагането за безвъзмездни детски градини, той разясни, че става въпрос за политическа воля за смяна, а не да се вземат пари от една сфера и да се дадат в друга.

„ Става въпрос за цялостна метаморфоза на страната. Не е диалог за пари, а за действителна и съответна политика. Разговорът за пари ще излезе на дневен ред, само че когато стартират да се вършат тези ограничения ”, сподели още депутатът от Българска социалистическа партия.

„ На процедура има две Българии, които нямат нищо общо между тях. Ако ние не създадем политика, която да запуши тази огромна разлика, в никакъв случай няма да можем да кажем, че сме просперираща страна. Затова са и тези хрумвания – за безвъзмездни детски градини, както и това лечебните заведения да не са повече търговски сдружения. Това са естествени неща, които би трябвало да бъдат изменени ”, сподели още Симов.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР