Корнелия Нинова посети Плевен като част от обиколката си в

...
Корнелия Нинова посети Плевен като част от обиколката си в
Коментари Харесай

Нинова: Голямото предизвикателство на 2021 г. ще е...

Корнелия Нинова посети Плевен като част от обиколката си в страната. Там тя се срещна с управлението на регионалната конструкция на партията и се срещна с проблемите в региона. Сред най-сериозните са растящата безработица и неустановеност за приходите.

Лидерът на Българска социалистическа партия съобщи, че наред с запазване здравето на хората, огромното предизвикателство на 2021 г ще е стабилизиране на стопанската система и обезпечаване на работни места и приходи.

„ Отчетената статистика в края на 2020 за З80 000 безработни в резултат на рецесията е стряскаща. Вероятно това число ще пораства. Всеки ден е скъп за взимане на държавнически решения. Трите стълба на стопанската система - ползване, вложения и експорт са разтърсени. Човешкият фактор е най-съществен в процеса на стабилизирането им. “, съобщи на срещата Нинова.

„ Ето за какво съществена задача е работни места и приходи. За да ги има обаче, би трябвало разрастваща се стопанска система с съответни ограничения от страната. Една такава мярка би била данъчни облекчения за компании, които откриват нови работни места или възвръщат закрити вследствие на рецесията “, добави водачът на Българска социалистическа партия.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР