Корнелия Нинова остава в 25-ти МИР, в Пловдив листата ще

...
Корнелия Нинова остава в 25-ти МИР, в Пловдив листата ще
Коментари Харесай

Кадиев: Нямаше време за друго име на лявата коалиция

Корнелия Нинова остава в 25-ти МИР, в Пловдив листата ще води доктор Иво Христов. Водачите на листи към този момент са ясни, както и местата за съдружните сътрудници. Това показа в предаването " Денят онлайн с Наделина Анева " водачът на платформата " Нормална страна " Георги Кадиев.

По думите му през 2017 година не са разрешили на " Нормална страна " да се записваме като партия по политически аргументи. Останахме платформа, защото това е по-малко бюрократично. Всяка една коалиция малко или доста е паянтова.

ГЕРБ - Съюз на демократичните сили и Движение за права и свободи дефинира като неразрешени сътрудници.

" Дадохме оферти на Българска социалистическа партия, а те трябваше да изберат. Голямата цел не е името на обединението да съдържа нещо съответно, хубаво е да е по този начин, само че нямаше време, по-важна беше регистрацията ", изясни Кадиев.

" На втори проект са дотацията и местата в листите, искахме да създадем чувството за събиране в " лявото " пространство. Тъй като то не се показа добре на изборите. Ако имате семейство, в което всички се карат, ще гласувате ли? ", попита реторично той.

Според него още през юни 2017 година " Нормална страна " се разграничава от Десислава Иванчева.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР