Корнелия Нинова не подаде оставка пред конгреса на БСП. Не

...
Корнелия Нинова не подаде оставка пред конгреса на БСП. Не
Коментари Харесай

Нинова не подаде оставка пред конгреса: Аз забърках този хаос, аз ще оправя нещата

Корнелия Нинова не подаде оставка пред конгреса на Българска социалистическа партия. Не импортирам пред конгреса своята оставка, като съм изцяло наясно какво ще последва, съобщи ръководителят на партията. 

Ние сме на прага на рецесия, мотивът за която съм аз. Декларирах, че депозирам оставка пред Народно събрание, това е премислено решение, в него няма нищо театрално и прочувствено. Не се отхвърлям от това, съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пред съвещанието на 49-я Конгрес на Българска социалистическа партия. 

Сгреших обаче в преценката си за следствията от това решение. От години на върха на Българска социалистическа партия се борят два лагера. Това ви обърква по места, знам го от вас, от срещите си с вас, когато пристигам при вас, акцентира тя. 

Усили се обаче натискът да се спре смяната в Българска социалистическа партия, включи се в машината за подправени вести - стигна се до наглостта да се твърди, че са изхарчени парите от партийната дотация. 

Лобита се задвижаха извън да се овладее Българска социалистическа партия. На тези предприемачи ще кажа: Наиграхте се през последната седмица, затворете си портфейлите. Българска социалистическа партия не се продава, съобщи Нинова. 

Ще се оправим дружно и обединени с рецесията. Чух, че върху вас, делегати, е оказван напън, да гласувате против мен. Не се тормозете - аз забърках този безпорядък, аз ще подредя нещата, даде обещание Корнелия Нинова. Още вие не сте се произнесли, а някои към този момент раздават кабинети на " Позитано ". Другари, които се събирахте по кафенета и офиси, още не съм умряла, наследството не е намерено, сподели още Нинова. 

Предлагам точка две от дневния ред да отпадне, заради липса на оставка, съобщи водачът на Българска социалистическа партия. 

Очаквайте детайлности!
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР