Корнелия Нинова лъже! Нито е решено, че тя остава председател

...
Корнелия Нинова лъже! Нито е решено, че тя остава председател
Коментари Харесай

Членове на НС на БСП: Корнелия лъже, гласуването продължава и в момента |

Корнелия Нинова лъже! Нито е решено, че тя остава ръководител в оставка на Българска социалистическа партия до 22 януари 2022 година, нито, че тя ще води договарянията с сътрудниците ни от Политическа партия, Демократична България и Има Такъв Народ. Това обявиха пред OFFNews  двама членове на Националния съвет на Столетницата.

Според тях имейлът, с който се открива съвещанието на Народно събрание, е получен в 15,01 часа през вчерашния ден, а избраният период за гласоподаване е двудневен - на 19-и и 20-и ноември и няма по какъв начин да се обяват данни за резултат преди то да е завършило.

Червените деятели подозират операция на вота на членовете на Народно събрание. Според тях Нинова е закачила към резултата си гласовете на депутатите от парламентарната група на левицата, които най-вероятно са били събрани авансово. А водачите на листи, които Нинова сама подбра, са й най-послушните следовници.

До момента гласовете против Нинова не са 19, както написа в формалното известие на " Позитано " 20, а повече от 30, съобщи член на Народно събрание.

Според алената активистка лидерката е провела интензивно мероприятие, което цели да покаже какъв брой мощни са позициите й в партията, което не е правилно.

" Нинова продължава да рагизрава спектакъл, както с оставката си, по този начин и в този момент. Тя се опита даже да съсипе акцията на президента, откакто срина партията до 10-процентна поддръжка. С сходен метод нищо положително не чака Българска социалистическа партия ", безапелационна е тя.

Бившият транспортен министър и също член на Националния съвет на Българска социалистическа партия Петър Мутафчиев също е безапелационен, че гласуването на Народно събрание продължава до края на деня.

" Имам съществени подозрения за операции при вота. Той не е завършил и това не са действителните данни. Остават основателни подозрения, че в партията ни съществуват неприятни практики. Вероятно навръх тях се дължи неприятния резултат на Българска социалистическа партия на вота предходната неделя ", съобщи той пред OFFNews.

И съгласно Мутафчиев против Нинова са дали своят вот доста повече от членовете на Народно събрание от официалнолно оповестените от пресслужбата на Българска социалистическа партия.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР