Корнелия Нинова, която се опита да се представи за жертва

...
Корнелия Нинова, която се опита да се представи за жертва
Коментари Харесай

К. Добрев не е прецедент, съдът върна и Паргов в НС на БСП: Доказана лъжа на Корнелия

Корнелия Нинова , която се опита да се показа за жертва на прокуратурата и на цялата магистратура излъга, че връщането на Кирил Добрев като член на Българска социалистическа партия от съда е казус.

Първо, той не е единствен, с цел да бъде казус – съдът върна без право на обжалване също по този начин изключения от председателката Калоян Паргов . При това възвърне и двамата освен като членове на партията, само че и като членове на Националния съвет на Българска социалистическа партия. Което автоматизирано прави възпирането им да участват на негово съвещание, наложено от Нинова, безусловно нелегално. И напълно разумно и обосновано юристката е привикана да дава пояснения.

Отново, с цел да не срами повече ЮФ на СУ е добре Нинова да научи, в случай че не знае, че призовките на държавното обвиняване не подлежат на коментар, а единствено на осъществяване.  
За Нинова се трансформира в традиция да гази правни правила: тя на два пъти задържа мандата за сформиране на държавно управление по-дълго от открития с решение на Конституционния съд период. Зазесаг, евентуално поради магистратски чадър, това й се разминава без последици.

Радостина Тонева

 

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР