Корнелия Нинова, която е председател на работна група икономика в

...
Корнелия Нинова, която е председател на работна група икономика в
Коментари Харесай

Нинова отказа да води българската делегация в Скопие заради скандала с ОМО "Илинден"

Корнелия Нинова, която е ръководител на работна група " стопанска система " в договарянията с РСМакедония, изрично е отказала да води българската делегация за срещи в Скопие. Това оповестява уеб сайтът Епицентър.

Нейната аудиенция бе уговорена след взаимното съвещание на двете държавни управления в София, като се разгласи, че вицепремиерът по стопанската система ще бъде в РСМ цели четири дни, като по този начин ще се даде старт на работата на петте взаимни комисии.

След това обаче президентът Пендаровски одобри делегацията на сепаратистката ОМО " Илинден ", която упорства за признание на македонско малцинство у нас.

Това предиздвикало Нинова изрично да откаже визитата. Аргументът й пред министър-председателя Петков е бил точно срещата на президента на РСМакедония със сепаратистката организация ОМО " Илинден ".

" Смятам тази среща за провокация към България и мисля, че наше посещаване в този момент е унизително за националното достолепие на България ", стимулира се Нинова. Спешно на нейно място е избран да пътува министърът по нововъведенията и растежа Даниел Лорер.

Необходимо е да се подчертае, че уеб сайтът Епицентър е на близката до Нинова някогашна журналистка от " Труд " и " Преса " Валерия Велева, която постоянно се изявява като персонален душиприказчик на въпросната оскандалена лидерка на Българска социалистическа партия, на която личната й партия желае оставката.

Опитите на Велева да изкара Нинова като някакъв корав бранител на националните инетерси на България са ялови и обикновени, тъй като не държат сметка за обстоятелствата. А обстоятелствата са следните - Българска социалистическа партия е част от тази коалиция, която е всичко друго, само че не и обществена и не националноотговорна. Точно противоположното! Българска социалистическа партия носи отговорност за безумната политика на това държавно управление към РСМ, Българска социалистическа партия и Нинова носят персонална отговорност за злополуката, в която единствено за два месеца това държавно управление вкара страната ни по всички вектори.

Всякакви стимулирани знайно с какво опити да се прави некадърен ПР на един от най-неприемливите български политици, какъвто Нинова се явява, имат единтвено противоположен резултат, тъй като показват двойния критерий, с който такива като съдържателката на уеб страницата десетилетия наред са клиенти на " фабриката за първокласни ориси ".
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР