Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от БСП, член

...
Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от БСП, член
Коментари Харесай

Кметът на Перник нападна Нинова: Тя живее в собствен свят, вреден за БСП

Корнелия Нинова  Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на Коалиция за живее в собствен личен живот, който пречи на развиването на партията. Тя не движи Българска социалистическа партия в съвременна посока, като на социалистите им липсва визионерството. Тези остри думи насочи кметът на Перник Станислав Владимиров  Станислав Владимиров Станислав Владимиров е роден на 30 декември 1978 година в София. Завършил е междинното си обучение в. Той е наскърбен от реакцията на партията, която излезе с позиция, че управлението на Българска социалистическа партия се разграничава от решението на градоначалника да усили такса боклук.

"Корнелия Нинова  Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на Коалиция за е една доста дребна част от Българска социалистическа партия, която ще отмине. Не би трябвало да й се отделя толкоз внимание ", настоя пред бТВ Владимиров.

Той сподели, че има опити да се въздейства, само че той няма да напусне Българска социалистическа партия. По думите му Нинова не схваща проблемите на Перник.

"Аз не желая Корнелия Нинова  Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на Коалиция с цел да ме обича, само че можеше да огледа дребния екип, с който работя и вършим смяна ", означи Владимиров.

На въпрос пък дали поддържа връзка с премиера Бойко Борисов кметът на Перник сподели, че работи за перничани и има контакти с доста политици. Не приема опитите да бъде компрометиран вътре в партията.

"Тя (Нинова, бел. ред.) се упражнява върху партийни фигури, а не върху олигарсите в България ", отговори сопнато Владимиров.

Напрежението сред кмета на Перник и управлението на "червените " е още от водната рецесия. Тогава Владимиров общуваше доста с премиера Бойко Борисов, като двамата участваха в взаимни инспекции по обекта за създаване на тръбопровода. Владимиров бе засичан и да се вози в джипа на министър-председателя, което в средите на Българска социалистическа партия не се одобри добре.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР