Корнелия Нинова коментира първите две политически сили по време на

...
Корнелия Нинова коментира първите две политически сили по време на
Коментари Харесай

Нинова: ГЕРБ и ПП-ДБ губят времето на хората

Корнелия Нинова разяснява първите две политически сили по време на празника на труда: 

Градската организация на Българска социалистическа партия в София означи Дена на труда и на интернационалната работническа взаимност и празник на левия щемпел с церемониален митинг-концерт. Десетки симпатизанти се събраха пред Лятната сцена на Борисовата градина.

" Особено на днешния ден всички издигаме глас за това да има положителни условия на труд, почтено възнаграждение и почитание към труда на работещите хора, тъй като всичко, което сме произвели, всяко богатство, е резултат на човешки труд. Тези, които създават тези богатства, заслужават най-голямо почитание ", сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова и подсети, че България към момента е страната с най-ниска заплата.

Нинова разяснява и диалозите сред първите две политически сили.

" Виждам, че напредват. Направиха обща законодателна стратегия, това е добре, тъй като Народното събрание би трябвало да работи. Направиха и идната крачка - да се направи обща управническа стратегия. Това към този момент е поръчка за общо ръководство, въпреки че е смущаващо, че и първата и втората политическа мощ отхвърлят да се поддържат за първи или за втори мандат ", счита тя, представена от БГНЕС.

Лидерът на Българска социалистическа партия уточни, че която и политическа мощ да ги предложения на диалози, ще отидат, само че за следващи дейности ще създадат вътрешно питане в партията.

Нинова акцентира, че нито една партия не поддържа Бюджета, който е импортиран от служебното държавно управление. " Ако се сформира трайно управническо болшинство сред ГЕРБ и " Продължаваме промяната - Демократична България ", те евентуално ще си го прекроят по своя воля. Ако не се сформира, ни чака доста сложен интервал ", счита водачът на Българска социалистическа партия.

Тя сподели, че сега е значимо да се погрижим за хората и стопанската система. Българска социалистическа партия са на мнение, че сега не би трябвало се гони самоцелно 3 % недостиг, с цел да влезем в Еврозоната.

" Първите и вторите губят времето на народа сега, да взимат по-бързо решението, да си вършат болшинството, с цел да вземем значимите решения в Народното събрание ", означи Нинова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР